Fruitpaleis

In Knokke, uw fruithandel met kwaliteitslabel
Fruitpaleis

Het assortiment en de manier van ongedwongen winkelen maken onze fruithandel in Knokke toonaangevend in onze branche. U vindt bij ons naast een uitgelezen assortiment dagverse groenten en fruit ook primeurs en diverse specialiteiten.

Onbekende groenten

Wekelijks is er binnen ons gamma een aanvoer van onbekende of vergeten groenten. Onze fruitwinkel is door de Roeselaarse veiling dan ook geselecteerd als een van eerste pilootwinkels in het Fine Fleur-project.

Pastinaak, truffelaardappel, mizuna, diverse scheuten of topinambour: u vindt het bij ons. Verse truffels, diverse soorten boschampignons, hopscheuten, eetbare bloemen, kersen in volle winter, bijna alles is te verkrijgen. Wekelijks is er aanvoer vanuit Parijs en van op de Brusselse vroegmarkt.

Dagvers fruit en kwaliteitswijnen

Maak het uzelf gemakkelijk en kies uit ons assortiment lekkernijen uit eigen keuken: kraakverse groente- en fruitsalades, artisanale soepen (warm of koud), versgeperste fruitsappen, belegde broodjes en bereide gerechten. Stel zelf uw maaltijd samen met diverse maaltijdcomponenten.

Het Fruitpaleis staat synoniem voor een ruim aanbod delicatessenproducten en een selectie fijne wijn. Château Petrus of Yquem zit niet meer in ons gamma, maar in onze rubriek "kelderresten" zitten nog juweeltjes van diverse grote wijnjaren.

Al meer dan 70 jaar

Al meer dan 70 jaar is Fruitpaleis meer dan winkel voor fruit en groenten. In Knokke is de winkel uitgegroeid tot een trekpleister, waar zelfs de meest veeleisende consument aan zijn trekken komt. In 1993 werd, na een gedwongen verhuis, geopteerd voor de huidige locatie.

Wij hebben een groot assortiment manden ter beschikking om de door u gewenste kennis of relatie mee te verrassen. In 2008 werd het Fruitpaleis door het culinaire magazine "Ambiance" geselecteerd bij de beste tien adressen binnen hun branche.

Neem contact met ons op

Fruitpaleis in Knokke is iedere dag open van 8.30 uur tot 18 uur, uitgezonderd op woensdag en donderdag. De fruithandel ligt in het centrum van Knokke, dicht bij de Zeedijk. Aarzel niet onze fruitwinkel te contacteren met al uw vragen.

Zolang de Coronacrisis duurt zijn wij op maandag en dinsdag open tot 14h. Gelieve uw bestellingen telefonisch door te geven, wij zullen deze met de grootste zorg klaarzetten.